• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.987 %1.93
  • ETHERIUM 3.261 %-0.27
28°

Antakya Haberleri

Antakya haberleri ve güncel Antakya gelişmeleri, Antakya ile ilgili tüm video, Antakya fotoğrafları ve Antakya haberleri Akdeniz Gazetesi sitemizde


Asayiş

Hatay’ın Antakya ilçesinde depremzede vatandaşları yaşadığı konteynere giren yılan, itfaiye ekipleri tarafından yakalanarak doğaya bırakıldı.

Genel

Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde, park halindeyken yangın çıkan otomobil kullanılamaz hale geldi.

Asayiş

Hatay’ın Antakya ilçesinde yolun karşısına geçen 3 yayaya çarpan motosikletin, 2 yayayı çarpmanın etkisiyle havaya uçurduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Güncel

Hatay'da depremlerde iş yerini kaybeden kalaycı ustası, kendi imkanlarıyla inşa ettiği 9 metrekarelik iş yerinde dede mesleğini yaşatmaya devam ediyor.

Genel

Hatay’ın Antakya ilçesinde bir okulda mahsur kalan köpek, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Genel

Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde, bir muhtarlıktaki klima, televizyon ile bazı malzemeler çalındı.

Genel

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Kurban Bayramı dolayısıyla Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Defne Devlet Hastanesindeki hastalara ve sağlık personeline...

Genel

Hatay'da aileler, 6 Şubat 2023'teki depremlerde kaybettikleri yakınlarının kabirlerini Kurban Bayramı ve Babalar Günü dolayısıyla ziyaret etti.

Genel

Hatay'da, Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında, çeşitli kurumlarda istihdam edilmek üzere 650 kişi kura ile tespit edildi.

Genel

Hatay’ın Antakya ilçesinde deprem kabininin içerisinde bulunan insanla test edilmesi yıkımı yapan firmanın tepkisine neden oldu.

Genel

Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde, hurdaya çıkmış çeşitli yapı malzemelerinin bulunduğu sokakta çıkan ve iki katlı apartman ile park halindeki bir...

Güncel

- Hatay'da fahri olarak foto muhabirliğine devam eden ve çekimlere giderken bisiklet kullanan 78 yaşındaki Mithat Zeybek: - "Eğer ben...