27 Temmuz Cumartesi  Günlük Burç Yorumları: Aşk, iş, sağlık hayatınızda neler olacak? 27 Temmuz Cumartesi Günlük Burç Yorumları: Aşk, iş, sağlık hayatınızda neler olacak?

Osmaniye'de kısa süre sonra hizmete açılacak olan Garden Otel’in yönetimi tarafından tanıtım toplantısı düzenlendi.
Fakıuşağı Mahallesi'nde bulunan 4 yıldızlı otel yüzme havuzu, düğün salonu, açık büfe kahvaltısı, kafesi ve muhteşem oda konforu ile hizmet verecek.
Osmaniyeli genç işadamı Mustafa Karaca, basın toplantısında yaptığı açıklamada, halka kaliteli hizmet verebilmek adına her yapıcı fikir ve düşünceye ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Whatsapp Görsel 2024 05 16 Saat 10.47.18 196C212E
Bitme aşamasında olan otelin, 5 katlı 37 odasıyla hizmet vereceğini ifade eden Karaca, “Otelimiz 100 yatak kapasitesine sahiptir. Kafe restoranda kapalı alanda 200, havuz başında ise 500 kişiye hizmet verebilecek kapasiteye sahiptir. Otelimizde bir hafta gibi kısa bir sürede de açık büfe kahvaltı hizmetine başlamış olacağız. Bir ay içerisinde de havuzumuz tamamen hizmet girmiş olacaktır. Karaca ailesi ve Garden otel olarak tüm halkımızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 
Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir, kentte otel ihtiyacı olduğunu bu anlamda Garden otelin kente hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN