Garanti BBVA, mayıs ayına özel düzenlediği kampanya kapsamınsa müşterilerine 3 bin TL para iadesi yapacağını açıkladı. Peki, kampanya şartları neler, kimler 3 bin TL alacak? İşte detaylar…

Her ay olduğu gibi mayıs ayında da düzenlediği kampanyalarla müşterilerine çeşitli avantajlar sunan Garanti BBVA, bir kampanya daha düzenledi. Garanti BBVA, bu kampanyaya katılan müşterilere 3 bin TL hediye edeceğini açıkladı.

Vali Pehlivan, Çukurova Uluslararası Havalimanı’ndaki son hazırlıkları inceledi Vali Pehlivan, Çukurova Uluslararası Havalimanı’ndaki son hazırlıkları inceledi

Bünyesine daha fazla müşteri katmak için yeni kampanyalar hazırlayan Garanti BBVA, şimdi de bireysel kredi kartı başvurusu yapanlara özel bir kampanya düzenledi.

Buna göre, şubeye gitmeden Garanti BBVA Mobil’den müşteri olup, bireysel kredi kartı başvurusu yapan müşteriler,müracaatları kabul edildiğinde ilk bin liraya bin lira sonraki her bin liraya 500 lira ve toplamda ise 3 bin liraya varan bonus kazanacak.

GARANTİ BBVA 3 BİN TL KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyadan yararlanmak için Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvurularının Garanti BBVA Mobil, bonus.com.tr, moneybonus.com.tr üzerinden yapılması gerekecek.

Kampanyaya Garanti BBVA Bonus’lar, Money Bonus başvuruları dahil olacak. Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç, Paracard Bonus, personel kartlar ve sanal kartlar kampanya kapsamında yer almayacak.

Kazanılan bonuslar 4 Temmuz– 4 Ağustos 2024 tarihleri arasında kullanılabilecek. Kazanılan bonuslar en çok kazanım sağladığınız kartınıza yüklenecek. Kullanılmayan bonuslar 5 Ağustos 2024 tarihinde geri alınacak.

Kampanya müşteri bazında düzenlenecek ve bir müşteri kampanya bazında en fazla 3 bin lira bonus kazanabilecek.

Düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, fatura ödemeleri, vergi ödemeleri, nakit avans işlemleri, bonus kullanımları kampanya kapsamında yer almayacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ