EYT, SSK ve Bağ-Kur Emeklisi milyonlarca kişi ek ödeme alacak. Bayram öncesi ödeme açıklaması yapıldı. 08.45’te tek tek tarihler duyuruldu. O tarihten itibaren ek para ödemesini hesabınızdan çekebilirsiniz. Başvuru şartıyla yapılacak ek ödemeler için merak edilen tüm detaylar da belli oldu. En az 15.000 TL ek para  fırsatını kaçırmak istemiyorsanız sınırlı gün var. Başvuru yapın ve bayram öncesi ödeme alma şansını siz de yakalayın.

13 milyon emekliye ek para fırsatı var. Bayramdan önce 3 özel banka emekli maaş promosyonu konusunda çıtayı epey yükseltti. Banka promosyon rekabeti de iyiden iyiye artarken bu gelişmeler, emeklinin bayram harcamaları için de adeta ilaç gibi oldu. EYT, SSK ve Bağ-Kur Emeklisi herkes ek ödeme alabilecek. Tek yapmanız gereken en geç 14 Haziran’a kadar başvurunuzu tamamlamak. Emekliye ek ödeme tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz olacak. Şubesiz, kolay ve hızlı başvuru fırsatı ile ek ödeme imkanlarını yakalamak için haberimizi okumaya devam edin.

EYT, SSK ve Bağ-Kur Emeklisi MİLYONLARA BAYRAM ÖNCESİ EK PARA
3 özel banka, bayram öncesi emekliye ek para verecek. EYT, SSK ve Bağ-Kur Emeklisi olmak hiç fark etmiyor. Bankalara, maaşınızı taşıyarak 3 yıllığına kalmayı taahhüt etmeniz durumunda ek para ödemesi hemen IBAN’a yatıyor. Temmuz ayında gelecek maaş zammı öncesi bankalar resmen atak yaptı. Promosyon ücretleri rekor seviyeye kadar çıktı. Ancak, özellikle 3 banka emeklinin beklediğinden de yüksek promosyon veriyor.


EMEKLİYE EN YÜKSEK PROMOSYON VEREN BANKALAR
Emekli promosyonu konusunda en cömert davranan 3 banka belli oldu. ING, Yapı Kredi ve Albaraka Türk rekor promosyonla emekliyi adeta mest etti. İşte 3 bankanın promosyon ücretleri:

Albaraka Türk: Emekliye 16 bin TL net promosyon koşulsuz, şartsız veriliyor. Ek olarak başvuru yapan emekli 15.000 TL de faizsiz kredi alıyor.

ING Bank: 15.000 TL koşulsuz şartsız promosyon ve ek olarak da 3000 TL fatura ödeme talimatına ek promosyon.

Adana esnafı yaz ayındaki turist yoğunluğundan memnun Adana esnafı yaz ayındaki turist yoğunluğundan memnun

Yapı Kredi: Ek koşul olmadan 15.000 TL promosyon, fatura ödeme talimatı verene 3000 TL ek promosyon.

BAYRAM ÖNCESİ SON FIRSAT
Kurban Bayramı öncesi birçok emeklinin bütçesini rahatlatacak olan promosyon fırsatlarını değerlendirmek isteyenler en geç 10-14 Haziran tarihine kadar başvurusunu yapabilir. Promosyon ödemeleri, 3 iş günü içinde IBAN numarasına yatıyor. O sebeple bayramdan önce başvuru yapmak önemli. Başvuru işlemleri hem şubelerden hem de online bankacılık hizmetleri aracılığıyla yapılabiliyor. Yüksek promosyon fırsatlarını değerlendirmek için geç kalmayın.

Kaynak: HABER MERKEZİ