Osmaniye’de Engelliler Haftası dolayısıyla Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinde program düzenlendi.
Programa Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tolga Nacar, engelli öğrenciler ve aileleri katıldı. 
Program öncesinde Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen sergiyi gezen Vali Yılmaz, serginin hazırlanmasında emeği ve katkısı olan herkesi tebrik etti.

26 Temmuz Cuma Günlük Burç Yorumları: Aşk, iş, sağlık hayatınızda neler olacak? 26 Temmuz Cuma Günlük Burç Yorumları: Aşk, iş, sağlık hayatınızda neler olacak?

441951734 847336274101956 7707045917673863211 N
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programın devamında konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen bu programda sizlerle bir araya gelmekten duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim. Eğer kalbimizde, beynimizde, bütün ruhumuzda sevgi varsa o engellerin kalktığını, hiçbir engelin kalmadığını görüyoruz. Böyle güzel bir programı yaptığı için Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum. Her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim, her zaman destekçiniz olacağız. Sizleri çok seviyoruz, bunu çok iyi bilmenizi isterim. Hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum” dedi.
Vali Yılmaz’ın konuşmasının ardından Osmaniye Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinden bakım hizmeti alan öğrenciler dans gösterilerini sundu. 
Gündüzlü Bakım Hizmeti alan Furkan Gök’ün şiirini okumasının ardından Demirler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri gösterilerini sergiledi. 
Koronun seslendirdiği şarkılarla devam eden programda Gündüzlü Bakım Hizmeti alan Nurgül Ablak Anneler Günü şiirini okudu.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN