Erdemit Belediyesi tarafından kamu ihtiyaçlarını görmek üzere yeni işçi alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilana göre toplam 52 işçi alımı yapılacak. İlana başvuru için KPSS şartı aranmıyor.

Başvuru Şekli ve Süreci

Her iki pozisyon için de başvurular sadece 1-3 Haziran 2024 tarihleri arasında Edremit Belediyesi Personel A.Ş.'nin Hamidiye Mahallesi'ndeki adresine şahsen yapılabilecek. Başvurular arasından sadece uygun görülen adaylar, telefonla aranarak mülakata davet edilecekler.

Adanalı imamdan dikkat çeken paylaşımlar Adanalı imamdan dikkat çeken paylaşımlar

Çöp Kamyonu Şoförü Pozisyonu

Çöp kamyonu şoförü pozisyonunda çalışacak adayların vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilecek durumda olmaları bekleniyor. Adayların başvuru için emekli olmamaları ve gerekli ehliyete sahip olmaları gerekmektedir. Her iki pozisyon için de KPSS şartı aranmıyor

Çöpçü Pozisyonu

Çöpçü pozisyonunda çalışacak adayların da vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilecek durumda olmaları bekleniyor. Adayların başvuru için emekli olmamaları gerekmektedir.

Çalışma Koşulları

Sezonluk işçi statüsünde işe alınacak olan çöp kamyonu şoförleri ve çöpçüler, Edremit sınırları içinde görev yapacaklar. Çalışma saatleri vardiyalı olacak.

Daha Fazla Bilgi İçin

Detaylı bilgi ve başvuru için 1-3 Haziran 2024 tarihleri arasında Edremit Belediyesi Personel A.Ş.'nin Hamidiye Mahallesi'ndeki adresine şahsen başvurabilirsiniz.

Başvuru kılavuzu.

Kaynak: HABER MERKEZİ