OSMANİYE VALİSİ DR.ERDİNÇ YILMAZ, BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ OSMANİYE VALİSİ DR.ERDİNÇ YILMAZ, BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Bahçe Kaymakamlığı ve Bahçe Belediyesi koordinasyonunda, Yıl Sonu Sergisi ve Çocuk Oyunları Şenliği düzenlendi.
Bahçe ilçe stadyumunda, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Halk Eğitimi Merkezi katkılarıyla düzenlenen sergi büyük ilgi gördü.
Şenlik kutlama programına Bahçe Kaymakamı Aziz Kayabaşı, Bahçe Belediye Başkanı Zeynel Mete Kadıoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili Kadir Dündar, ilçe kamu kurum ve kuruluşları müdürleri ile sivil toplum kuruluşları (STK) katıldı.

Whatsapp Görsel 2024 06 08 Saat 22.39.37 80490C09Etkinlik kapsamında geleneksel çocuk oyunları büyük ilgi gördü. Bayrak yarışı, fasulye oyunu ve halat çekmece final yarışmalarında dereceye giren okullara ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi. 
İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan el emeği göz nuru el işleri, ahşap ürünler ve ormancılık ürünleri gibi birçok eser sergilendi. Ayrıca çocukların büyük keyif aldığı şişme oyun parkurları, yüz boyama, matrak, okçuluk, masa tenisi, badminton ve şişme futbol oyunları gibi çeşitli eğlenceli aktiviteler de yer aldı.
Ücretsiz yiyecek ve içecek ikramı ile çocuklar ve aileleri güzel bir gün yaşadı. Bu etkinlik, Bahçe halkı için hem eğlenceli hem de unutulmaz bir gün oldu.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN