Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 350 çocuğun katılımıyla spor ve sanat etkinliği düzenledi. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Çocuk Şube Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı’nın ortaklığında, ÇocukÇA Derneği, Rengarenk Umutlar Derneği ve Amedspor Kulübü iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlik, Yenişehir ilçesindeki Fidanlık Parkı’nda yapıldı.

Çocukların eğlenceli, üretici ve sportif etkinliklerle dolu bir gün geçirmeleri amacıyla düzenlenen programda müzik ve ritim atölyeleri, futbol, voleybol, tenis, badminton gibi spor aktiviteleri ile parkur oyunları, çuval koşusu, halat çekme ve ip atlama gibi yarışmalar yer aldı. Çocuklar, hem spor yaparak hem de sanat etkinliklerine katılarak keyifli anlar yaşadı.

Etkinliğe destek veren Amedspor futbolcuları da çocuklarla buluştu. Miniklerle birlikte oyunlara katılan futbolcular, onların sevincine ortak oldu. Gün sonunda çocuklar, Amedspor oyuncularıyla hatıra fotoğrafı çektirerek etkinliği unutulmaz kıldı.

Kaynak: İHA