Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Kayserispor’u konuk edecek olan Beşiktaş, bu önemli mücadelenin hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman, Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın gözetiminde yapıldı. Kondisyon ve taktik ağırlıklı geçen idmanda oyuncuların hırslı görüntüsü teknik heyetin yüzünü güldürdü.

5’e 2 ve Taktiksel Çalışmalar
Antrenman, futbolcuların sahada yaptığı ısınma koşuları ve açma-germe hareketleriyle başladı. İstasyon çalışmalarının ardından oyuncular, klasikleşen 5’e 2 top kapma ve pas çalışması gerçekleştirdi. İdmanın ana bölümünde ise Kayserispor maçının oyun planı üzerinde durulan taktiksel organizasyonlar denendi. Sergen Yalçın, çalışma sırasında sık sık oyunu durdurarak öğrencilerine saha içi konumlanma konusunda uyarılarda bulundu.

Lastik Jantına Gizlenmiş 54 Kilo Uyuşturucu Yakalandı!
Lastik Jantına Gizlenmiş 54 Kilo Uyuşturucu Yakalandı!
İçeriği Görüntüle

Geri Sayım Başladı: Kamp Yarın
Siyah-beyazlı ekip, Kayserispor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı son antrenmanla noktalayacak. Bu çalışmanın ardından tesislerde kampa girecek olan Beşiktaşlı futbolcular, maç saatini beklemeye başlayacak. Taraftarı önünde galibiyet hedefleyen Kartal, ligdeki çıkışını sürdürmeyi amaçlıyor.

Kaynak: İHA