Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, düzenlenen bayramlaşma programı ile personellerle bayramlaştı.
Başkan Çenet, belediye binasında çalışanlarla bir araya geldiği programda onların bayramını kutlayarak, aileleri ile huzurlu ve sağlık içerisinde bayram tatili geçirmeleri temennisinde bulundu.
Belediye olarak kısa sürede halkın sevgisini kazanmayı başardıklarını, bunun sürdürülebilir olabilmesi için ekip olarak mücadeleye devam etmek durumda olduklarını vurgulayan Başkan Çenet, “Değerli mesai arkadaşlarım, bizler hep birlikte hamd olsun Osmaniyeli hemşerilerimizin sevgisini ve güvenini kısa zamanda kazandık. Bu güveni sarsmadan, canla başla, yorulmadan çalışacağız, hizmet üreteceğiz. Sizlerin ve ailenizin bayramını tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

448338394 784710327190322 2145699255744468215 NBaşkan Çenet, Kurban Bayramı süresince de Osmaniye Belediyesinin ilgili tüm birimlerinin teyakkuzda olacağını da sözlerine ekledi.
Bayramlaşma programına MHP İl Başkanı Yusuf Çomu, Merkez İlçe Başkanı Bilal Çenet, Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Bulut, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı. 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN