Osmaniye Belediyesi tarafından “Depremzede esnafımızın yanındayız” temasıyla Cebelibereket Çarşısı Tanıtım Etkinliği düzenlendi.
Masal Park yanında kurulan çarşıda, depremzede esnaflara destek olmak için düzenlenen etkinlikte ödüllü yarışmalar, konser, çocuk tiyatrosu, animasyon gösterileri düzenlendi.
Belediye Başkanı İbrahim Çenet, burada yaptığı açıklamada, etkinliğe katılanlara teşekkür etti.
Depremzede esnaflara destek olunması gerektiğini ifade eden Çenet, çarşının canlı tutulmasının önemli olduğuna dikkat çekti.

Whatsapp Görsel 2024 06 01 Saat 20.35.10 49B58364Depremde çok sayıda esnafın mağduriyet yaşadığını ifade eden Çenet, şunları kaydetti:
“Malumunuz bir deprem yaşadık. Birçok esnafımız da bütün insanlarımız gibi muzdarip oldu, hayatları altüst oldu. İşlerini sürdüremediler. AFAD başkanlığımız, esnaf odaları birliğimiz, Valiliğimiz hep birlikte el ele verdiler. İşte bu içinde bulunduğumuz güzel çarşıyı bize tahsis ettiler. Onlara canı gönülden bir teşekkür ediyoruz. Çarşımız gerçekten konum olarak Osmaniyemizin kalbi sayılacak bir yerde ve hemen yanı başında Masal Parkı'mız, yapımı tamamlanmak üzere millet bahçemiz var. İnşallah depremle beraber faaliyetlerini durdurmak zorunda kaldığımız masal parkımızla ilgili çalışma başladık. Masal Park'ın günlük 5-6 bin civarında insanımız ziyaret ediyor. Şimdi yapılan hizmete de bir yerinden sahip çıkmak lazım. Biz Kurban Bayramı öncesinde en azından deneme amaçlı belli bölümlerini hayata geçirelim istiyoruz. Tabi ki bu çalışmamızı yaparken de çarşımızla da irtibatını kurmak istiyoruz. Şimdi burada bir ayağımız daha var. O da bizim Çevre Şehircilik Bakanlığı'mızla ortaklaşa yürüttüğümüz millet bahçemiz. İnşallah, millet bahçemizi, yapımı devam eden bu yerleşke içerisinde bütünlüğü sağladığımızda o zaman her şey daha güzel olacaktır. O zaman inanıyorum ki bu kadar verilen emek ve bu çarşı artık Osmaniyeli hemşehrilerimizden ilgiyi ve rağbeti görecektir”  

27 Temmuz Cumartesi  Günlük Burç Yorumları: Aşk, iş, sağlık hayatınızda neler olacak? 27 Temmuz Cumartesi Günlük Burç Yorumları: Aşk, iş, sağlık hayatınızda neler olacak?

Hjkhjkmhjmghfn
Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği İl Başkanı Murat Yalçın da Belediye Başkanı İbrahim Çenet ve vatandaşlara teşekkür etti.
Konuşmalardan sonra Belediye Başkanı İbrahim Çenet ve protokol, çarşı esnafını ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN