Sındırgı’da 4.3 Büyüklüğünde Artçı Deprem

Balıkesir’in Sındırgı ilçesi, gün içerisinde meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki depremin ardından gece saatlerinde bir kez daha sallandı. Saat 23.23’te meydana gelen sarsıntının büyüklüğü 4.3 olarak ölçüldü.

Sındırgı’da Depremzedeler İçin Umut Yeşeriyor
Sındırgı’da Depremzedeler İçin Umut Yeşeriyor
İçeriği Görüntüle

Depremin Derinliği 4.91 Kilometre

AFAD verilerine göre, depremin yerin yaklaşık 4.91 kilometre derinliğinde gerçekleştiği bildirildi. Kısa süreli paniğe neden olan sarsıntı, çevre ilçelerde de hissedildi.

Sındırgı’da Sokaklar Sakin Kaldı

Günün ikinci sarsıntısına rağmen, Sındırgı ilçe merkezinde ciddi bir panik yaşanmadı. Vatandaşların büyük bölümünün evlerinde kalmaya devam ettiği, sokaklarda ise sakin bir atmosferin hâkim olduğu gözlendi.

Yetkililer, vatandaşları artçı sarsıntılara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Şu ana kadar olumsuz bir ihbar ya da hasar bildirimi yapılmadı.

Kaynak: İHA