Aydın’ın Kuşadası ilçesinde mandalina hasadı heyecanı başladı. Aydın İl Tarım ve Orman Müdürü Ayhan Temiz, Kuşadası ve Güzelçamlı bölgesindeki bahçelerde incelemelerde bulunarak, Almanya’ya ihraç edilecek mandalinaların hasadına katıldı.

Bakanlık Onaylı "Atık Getirme Merkezi"
Bakanlık Onaylı "Atık Getirme Merkezi"
İçeriği Görüntüle

Üreticinin Yanında: Bereketli Sezon Dileği
Aydın İl Tarım ve Orman Müdürü Ayhan Temiz, mandalina hasadının başladığı Kuşadası ve Güzelçamlı bölgelerinde, üreticilerle bir araya geldi. Almanya’ya gönderilmek üzere toplanan mandalinaların hasadına bizzat katılan Temiz, üreticilerle sohbet ederek onların sorun ve taleplerini dinledi. Temiz, üreticilere bereketli ve bol kazançlı bir sezon dileklerini iletti.

Aydın Mandalinasi Almanya Yolunda
Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Aydın tarımı için sahada, üreticimizin yanında olmaya devam ediyoruz" mesajı verildi. Kuşadası mandalinasının önemli bir ihracat ürünü olması, bölge ekonomisi için büyük önem taşıyor. Yapılan incelemeler, hasadın sorunsuz bir şekilde devam ettiğini ve kaliteli ürünlerin uluslararası pazara hazırlandığını gösteriyor.

Kaynak: İHA