Antalya'nın Kemer ilçesindeki 2365 metre rakımlı Tahtalı Dağı'nın zirvesinde sabah saatlerinde başlayan kar yağışı kısa sürede etkili oldu. Beyaza bürünen zirve, baharın ortasında kış manzaraları sundu.
Teleferik Ziyaretçilerine Sürpriz Manzara
Tahtalı Dağı'na teleferik seferleri düzenleyen Olympos Teleferik'in Genel Müdür Yardımcısı Haydar Culfa, karla kaplanan zirvenin etkileyici görüntüler oluşturduğunu belirtti. Culfa, tesislerine gelen ziyaretçilerin bu doğa olayı karşısında şaşkınlık ve mutluluk yaşadıklarını dile getirdi.
"Aynı Gün Deniz ve Kar Keyfi"
Culfa, "Antalya'ya gelen yerli ve yabancı ziyaretçiler sahilde denize girebilecekleri bir havadan teleferikle Tahtalı zirvesine çıktıklarında kar topu oynayabilecekleri bir manzarayla karşılaşmış oldular. Bundan dolayı misafirlerimiz de büyük bir keyif ve şaşkınlık yaşadılar." diye konuştu.
Tam Kapasiteyle Hizmette
Yakın zamanda Türk ve İsviçreli mühendislerin iş birliğiyle bakım çalışmalarını tamamladıklarını belirten Culfa, tesisin şu anda tam kapasiteyle hizmet verdiğini ve ziyaretçileri ağırlamaya hazır olduklarını kaydetti.