Adana’nın Seyhan ilçesinde uyuşturucu ticaretine yönelik düzenlenen operasyonda 3 şüpheli tutuklandı.

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Sümer Mahallesi'nde uyuşturucu satışı yapıldığı ihbarı üzerine bir oto yıkama ve galeriyi takibe aldı. Belirlenen adrese düzenlenen operasyonda, iş yeri ve bir araçta arama yapıldı.

Aramalarda ruhsatsız 3 tabanca, 74 bin 697 sentetik ecza, 38 uyuşturucu hap, 6,33 gram esrar, 15,16 gram eroin, bir hassas terazi ile uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 401 bin 390 lira nakit para ele geçirildi.

Operasyon kapsamında iş yeri sahibi Baran K. (37) ile Emre O. (35) ve Caner M. (34) gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaynak: AA