Antalyaspor Başkanı Perçin'den Borç Açıklaması
Antalyaspor Başkanı Perçin'den Borç Açıklaması
İçeriği Görüntüle

Genç Yaşta Büyük Başarı
Hırvatistan’ın Zagreb kentinde 13-21 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası’nda kadınlar 72 kiloda mücadele eden 2002 doğumlu milli sporcu Nesrin Baş, gümüş madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Baş, kadınlarda en genç dünya ikincisi olma unvanını elde etti.

Finale Uzanan Yol
Milli sporcu, Slovakyalı Zsuzsanna Molnar’ı 9-4 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde Romanyalı Alexandra N. Anghel karşısında 3-0 öndeyken rakibini tuş ederek yarı finale adını yazdırdı. Yarı finalde ise Çinli Zelu Li’yi 9-6 mağlup eden Baş, finale yükseldi.

Finalde Alla Belinska’ya Mağlup Oldu
Finalde Ukraynalı Alla Belinska ile karşılaşan Nesrin Baş, mücadeleyi kaybederek gümüş madalyada kaldı. Ancak gösterdiği performansla hem Türkiye’yi gururlandırdı hem de kadınlarda en genç finale çıkan sporcu olarak tarihe geçti.

Protokolden Destek
Final müsabakasını Zagreb Büyükelçisi Nurdan Erpulat Altuntaş ve Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Taha Akgül de tribünden takip etti.

Kaynak: İHA