Toplum olarak bazı konuların normalleşmesini engellememiz lazım, çünkü bunlar hiçbir zaman hiçbir koşulda normal olmamalı.

ATV ekranlarında canlı yayınlanan MÜGE ANLI İLE TATLI SERT programında izlediğimiz kan donduran bir hayat hikayesini bu hafta sizler için hazırladım.
Toplum olarak bazı konuların normalleşmesini engellememiz lazım, çünkü bunlar hiçbir zaman hiçbir koşulda normal olmamalı. Özellikle de küçücük bir kız çocuğunun hayatından bahsediyorsak.
Eminim bu çirkinlikleri izleyen sağlıklı bireyler , olayın faillerinin bir an önce cezalandırılarak, birlikte yaşadığımız toplumdan da dışlanmasını istiyordur.
Yetişkin olarak hayatımıza girip çıkan insanları dikkatle seçmeliyiz. Tabii ki İlişkiler yolunda gitmiyorsa ayrılıklar yaşanabilir ve insanlar ikinci bir evlilik yapabilirler . Fakat Dünyaya getirdikleri çocukların varlığı yeni bir ilişkiye girebilmek için önemli bir etken olmalı. Bu evliliği yaparken çok daha fazla düşünmeleri gerekir.
Bu olaydaki “Umut Bey” de ikinci kez evlilik yapmış “Tuğçe” adında kendinden daha genç bir hanımla hayatını birleştirmiş.
Tuğçe Umutla evlendiğinde 17 yaşında olduğunu , Umut ise evlendiklerinde Tuğçe’nin 19 yaşında olduğunu iddia ediyor. Ne önemi varsa ?
Umut’un oğlu “Mustafa” babası evlendiğinde dokuz yaşındaymış ve Tuğçe bu çocukların varlığını bilerek, onlara annelik yapmak üzere evlenmiş. Yani asıl gerçek bu!
Tuğçe ve Umut’un ilk eşinden olan çocuklarıyla birlikte aile olmuşlar birlikte yaşıyorlar.
Yıllar sonra çocuğu olarak büyüttüğü Mustafa genç bir delikanlı olmuş. Üvey annesi Tuğçe ile farklı bir birliktelik yaşamaya başlamışlar.
Aynı evde on aydır Sevgili olarak olarak yaşadıklarını daha sonra da kaçtıklarını iddia ediyorlar. Yaptıkları yetmezmiş gibi evden kaçarken de Umut tan kurtulmak için korkunç bir plan yapıyorlar. Umut’un iddasına göre;
Tuğçe ile Mustafa Umut’un cebine yasaklı madde koyarak, evdeki küçük kız Melodi yi de yanlarına alarak ortadan kayboluyorlar.
Acılı babanın tek istediği kendilerine komplo kurarak gittiklerini iddia ettiği eşinin ve oğlunun yanında götürdükleri 8 yaşındaki Melodi yi bu çirkin ilişkiden kurtarmaktı.
Saçmalıkların birbirini kovaladığı birkaç günün sonunda MÜGE ANLI’nın çabalarıyla Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı devreye girdi.
Küçült Melodi, annesi ve abisinin elinden kurtarılarak, Bakanlık bünyesinde koruma altına alındı.
Neresinden tutarsanız dökülen bu çirkin olayların hiçbirini, hiçbir şekilde yaşamaması gereken küçük Melodi şu anda emin ellerde. Fakat yaşadıklarından nasıl etkilendiğini zaman gösterecek.
Öz annesiyle öz abisini sevgili olarak görmek nasıl bir etki yaratacak?

Umarım Küçük Melodinin hayatında bundan sonra her şey yoluna girer Normal bir aile olarak ona değer veren babasıyla yaşamını devam etmelerini gönülden diliyorum.
Bu olaylar film sahneleri değil gerçek bir hayat hikayesi .