Osmaniyeli yüzücüler, proje liginde başarı elde etti Osmaniyeli yüzücüler, proje liginde başarı elde etti

Osmaniye 1.Amatör Lig Adem Hurma Sezonu sonunda "A" ve "B gruplarında ilk iki sırayı paylaşan takımlar finale yükselmek için mücadele veriyor.
Play Off'un ikinci maçı 7 Ocak şehir stadyumunda "B" grubu lideri Toprakkale G.B. ile "A" grubu ikincisi Osmaniyegücü takımları arasında oynandı.
Karşılaşmada Mehmet Erdoğan, Yakup Yıldız, Neşet Kaymakçı ve Yasemin Genç hakem triyosu görev aldı.
Osmaniyegücü, karşılaşmanın 18.dakikasında kazandığı penaltıyı Gökhan Balcı’nın ayağından gole çevirince 1-0 öne geçti. Mustafa Mert Türkmenoğlu ise takımının 30.dakikada 2-0’a getiren golü kaydetti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.
Toprakkale G.B. maçın ikinci yarısının 40.dakikasında Mus’ab Sait Kıraç’ın attığı golle skoru 2-1’e getirdi. Kaydettiği golle ataklarını arttıran Toprakkale ekibi maçın Ertürk Ataş’ın ayağından kazandığı golle skoru eşitledi 2 – 2
Karşılaşmanın 80.dakikasında Toprakkale G.B. takımından Gül Ahmet Evin skoru belirleyen galibiyet golünü attı ve maç bu skorla tamamlandı.
Play off yarı final maçları sonunda rakiplerini yenen 7 Mart Kadirli D.S. ve Toprakkale G.B. final müsabakasında karşı karşıya gelecek.
Finalde galip gelen takım, BAL’da mücadele verebilmek için Bahçespor ile karşı karşıya gelecek.

Editör: Haber Merkezi