Asayiş

Samsun’da 110 BİN Adet Narkotik Hap Ele Geçirildi

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il dışından yüklü miktarda narkotik hap sevkiyatı yapılacağı bilgisi üzerine düzenlediği başarılı operasyonla zehir tacirlerine büyük bir darbe vurdu.

Abone Ol

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il dışından yüklü miktarda uyuşturucu hap sevkiyatı yapılacağı bilgisi üzerine düzenlediği başarılı operasyonla uyuşturucu tacirlerine büyük bir darbe vurdu.

Kovalamaca Sonucu Durdurulan Araçtan Dev Miktar Sentetik Ecza Çıktı
Narkotik polisinin uzun süreli teknik ve fiziki takibi sonucunda, şüpheli şahsın il dışından Samsun'a yüklü miktarda uyuşturucu madde getireceği tespit edildi.

Ekipler, sevkiyatın yapıldığı aracı Havza ilçesinde takibe aldı. Yaşanan kovalamaca sonucu durdurulan araçta detaylı arama yapıldı.
• Aracın bagaj kısmında, koliler içerisine gizlenmiş vaziyette tam 110 bin 600 adet sentetik ecza ele geçirildi.

Gözaltına Alınan Şüpheli Tutuklandı
Operasyonla ilgili olarak araçta bulunan S.A. (52) isimli şahıs gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunun ardından adli makamlara sevk edilen S.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bu operasyon, Samsun Emniyeti'nin uyuşturucu madde ticareti ve kullanımına yönelik mücadelesinin kararlılığını bir kez daha gösterdi.