Osmaniye'nin Hasanbeyli ilçesinde yapımı tamamlanan Belediye hizmet binasının Kurban Bayramında açılacağı bildirildi.
Hasanbeyli Belediye Başkanı Şevket Yumrutepe yaptığı açıklamada, yeni hizmet binasının açılışına tüm Osmaniyelileri davet etti.
Yeni hizmet binasının 7 Haziran Cumartesi günü Kurban Bayramının ikinci günü açılacağını ifade eden başkan Yumrutepe, açılışın ünlü sanatçılar Latif Doğan ve Songül Karlı konseri ile yapılacağını kaydetti.
Başkan Yumrutepe, "Yeni hizmet binamızın açılışı ve ilçemiz için yaptığımız, yapacağımız tüm hizmet ve yatırımların tanıtımı kapsamında düzenlediğimiz birlik beraberlik ve gençlik buluşması şenliğimize Osmaniye milletvekillerimiz Derya Yanık ve Seydi Gülsoy'un da katılımıyla gerçekleştireceğiz. Açılışımıza tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz şimdiden hayırlı uğurlu olsun " dedi.
Yumrutepe açılışın Cumartesi günü saat 17.00'de yapılacağını sözlerine ekledi.