Ardahan’da doğada özgürce yaşayan yılkı atları, yiyecek arayışıyla şehir çevresine indi. Güney Çevre Yolu’nun Gürçayır Mahallesi kavşağına gelen yılkı atları, burada otlamaya başladı. Yolda otlayan atlar nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşandı.

Taylarıyla Birlikte Geldiler

Havanın kararmasıyla birlikte yola inen yılkı atlarının bazıları taylarıyla birlikte dolaştı. Hem sürücüler hem de çevre sakinleri atları izlerken, doğayla iç içe bu manzara dikkat çekti. Herhangi bir kazanın yaşanmaması için sürücüler yavaşlayarak ilerledi.

Gözden Kayboldular

Gazipaşa-Alanya Havalimanı'na Özbekistan'dan İlk Direkt Uçuş Gazipaşa-Alanya Havalimanı'na Özbekistan'dan İlk Direkt Uçuş

Bir süre bölgede otlayan atlar, daha sonra sessizce yoldan ayrılarak gözden kayboldu. Yılkı atlarının şehir çevresinde görülmesi, Ardahan’ın doğal yaşam zenginliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak: AAVİDEO