Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah mektup yazarak kendisini okullarına davet eden öğrencileri ziyaret etti.
Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah kendisine mektup yazarak okullarına davet eden bir grup öğrenciyi eğitim gördükleri okulda ziyaret etti.
İstiklal İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencilerinden Burcu Kaya, Hakkı Cihangir, Fatma Çelik ve Yankı Taylan’ın yazdıkları mektupta Vali Cerrah’ın okullarını ziyaret etmesini rica etmeleri üzerine, onları kırmadı.
Vali Yardımcısı Hayrettin Çiftçi ve İl Milli Eğitim Müdürü Ali Sait Çalışkan ile birlikte öğrencileri ziyaret eden Vali Cerrah, öğrencilere Osmaniye Valiliği tarafından özel olarak yaptırılan çikolata kaplamalı yer fıstığı şekerlemesi, sınıfa da Osmaniye Valiliği amblemli duvar saati armağan etti.
Sınıfta öğrencilerle birlikte oturarak onlarla bir süre sohbet eden Vali Cerrah, öğrencilerin sorularını da cevapladı. Bir öğrenciden gelen “Osmaniye’nin en çok nesini seviyorsunuz?” sorusunu “Osmaniye’nin en çok çocuklarını seviyorum.”diye yanıtlayan Vali Cerrah bir başka öğrencinin “Osmaniye’deki çocuklar için neler yapmayı düşünüyorsunuz?” sorusuna ise yeni okullar ve spor salonları yapmayı planladığını söyleyerek cevap verdi.
Vali Cerrah daha sonra İstiklal İlköğretim Okulu anasınıfını ziyaret etti. Anasınıfı hakkında bilgi alan Vali Cerrah öğrencilere oyuncak armağan etti. Valilik Basın Yayın |