Akdeniz Gazetesi
 
  | Sık kullanılanlara ekleyin | Haberleri sayfanıza ekleyin | İletişim |
Ana Sayfa
Güncel
Politika
Ekonomi
Sağlık
Eğitim
Spor
Teknoloji
Kültür Sanat
Özel Haber



Site İçi Arama

Çok Okunanlar
  ‘Bodur Elma’ yaygınlaşıyor
  İşte Size Balık Lahmacun…
  Final’in başarılı öğrencileri ödüllendirildi
  Yenihayat bir ilke daha imza attı
  Bahçe stadında GOL Yağmuru



Yorumlananlar
  MHP’nin adayı Kadir Kara
  Bir askerin hayat mücadelesi
  Ak Parti Osmaniye’de Suat Önal dedi
  Bahçe stadında GOL Yağmuru
  Osmaniye 4 dosta ağladı

Osmaniye 4 dosta ağladı

13.01.2009


Hatay´ın Dörtyol İlçesi´ne bağlı Yeşilyurt Beldesi´nde balık avlamak için denize açılan ve lodosa kapılarak hayatını kaybeden 2´si işadamı 4 arkadaş Osmaniye’de gözyaşları arasında toprağa verildi.



Hatay'ın Dörtyol İlçesi'ne bağlı Yeşilyurt Beldesi'nde balık avlamak için denize açılan ve lodosa kapılarak hayatını kaybeden 2'si işadamı 4 arkadaş Osmaniye’de gözyaşları arasında toprağa verildi.

 

Merkez Enver-ul Hamit camisini dolduran binlerce vatandaş, Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği (OGİAD) eski Başkanı Serdar Kılıç, işadamı Levent Dereli, Bayındırlık İl Müdürlüğü'nde memur Yılmaz Ayten ve kardeşi Aslantaş Barajı'nda çalışan Temel Ayten’i son yolculuğuna uğurlamak üzere camiye akın ettiler.

 

Adana Adli Tıp morgundan alınan cenazeler ilk önce Osmaniye’deki evlerine getirildiler. İkindi namazına yakın saatte omuzlarda Enver-ul Hamit Camisine getirilen naaşlar kılınan cenaze namazının ardından Asri mezarlıktaki aile kabristanlarına defnedildiler.

 

İl Müftüsü Ramazan Çortul’un kıldırdığı cenaze namazı sonrasında vatandaşlardan helallik istendi.

 

Her cenaze için ayrı ayrı kıldırılan namazın ardından Serdar Kılıç, Levent Dereli, Yılmaz Ayten, Temel Ayten’in cenazeleri omuzlara alınarak camide bulunan cenaze aracı ile ambulanslara konuldu.

 

Binlerce Osmaniyelilerin katıldığı cenaze namazının ardından araçlara konan naaşlar Osmaniye Asri Mezarlıktaki aile kabristanlarına defnedildiler.

 

Osmaniye’de sevilen bir isim olan ve geçtiğimiz günlerde Osmaniye Girişimci İş Adamları Derneği (OGİAD)’ndeki başkanlık görevini Mahmut Keten’e devreden Serdar Kılıç’ı hiç unutmayacaklarını ifade eden OGİAD Başkanı Mahmut Kenet, Kılıç’ın Osmaniye’de yeri doldurulamayacak bir insan olduğunu söyledi.

 

Diğer hayatını kaybeden vatandaşların da Osmaniye’de sevilen ve saygı duyulan isimler olduğunu ifade eden Mahmut Keten “Acımız çok büyük, sayın başkanımızın dışında Levent Dereli, Yılmaz Ayten ve Temel Ayten’e de Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyoruz.” dedi.

 

Balık avlamak için girdikleri denizde hayatını kaybeden 2'si işadamı 4 arkadaşın cenaze namazına Osmaniye milletvekilleri Prof.Dr.İ. Mete Doğruer, Durdu Mehmet Kastal, Valisi Zübeyir Kemelek, Emniyet Müdürü Halil Yılmaz başta olmak üzere binlerce Osmaniye’li katıldı.

 

Ümit KAHRAMAN

Bu haber 1168 defa okundu.

Yazan :

Kaynak : Ali Cihangir




Bu Habere Yapılan Yorumlar (2)
Başımız sağolsun

osmaniyeliler çok değerli dört kardeşini kaybetmenin üzüntüsü yaşıyor. Mekanları CENNET olsun... Devamı >>
yurdal köylüoğlu -- 14.01.2009
başımız sağ olsun

Arkadaşlarımıza Allahtan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum.. Sizi hiç unutmayacağız. Her z... Devamı >>
mehmet tamer taşdelen -- 13.01.2009

Tüm Yorumlar




 
Doviz Kurları
1 EUR : 1,93 YTL

1 USD : 1,50 YTL


BAŞYAZI



Anket
Osmaniye Belediyesinin yeni logosundaki fıstık figürü Osmaniye Yerfıstığına benziyor mu?

Bu ankete henüz cevap yaratılmamış

Ortaokul Caddesi No 29 OSMANİYE Tel: 814 84 59 - 813 30 50 - 813 30 60 Fax : 812 48 16