Osmaniye eski belediye başkanı ve önümüzdeki dönem AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı olacağı konuşulan Av. Mehmet Gürbüz’ün kardeşi Bekir Sıddık Gürbüz ile Emine Kaya muhteşem bir düğün töreni ile evlendi.
Geçtiğimiz hafta pazar günü, Yılmazerler fıstık ve entegre tesislerinde kır düğünü havasında yapılan düğün törenine Grup Meşale yaptığı organizasyonla renk kattı. Ezgilerin, marşların, ilahilerin ve değişik programların yapıldığı düğün töreni oldukça akıcı geçti. Semazen grubunun yaptığı Semazen gösterisi ise oldukça beğeni topladı.
Rızaiye mahallesindeki baba evinden konvoyla düğün yerine geçilmesiyle başlayan program; İlahiler, ezgiler, semazen gösterisi, gelen telgrafların okunması ve yapılan tebrik konuşmaları şeklinde devam etti.
Düğün töreninde siyasi parti temsilcilerinin yoğun olması dikkatleri çekerken özellikle Osmaniye Milletvekili Prof.Dr.İ.Mete Doğruer ile birlikte Ak parti İl başkanı Ali Binboğa ve İl Yönetim Kurulu üyelerinin topluca düğüne katılması yaklaşan belediye başkanlığı seçimlerinde Mehmet Gürbüz’ün Ak Partiden belediye başkan aday adayı olacağının da işaretini verir gibi oldu. Osmaniye belediye başkan yardımcılarından Kadir Kara, çeşitli siyasiler ve de adliye mensupları bizzat katılarak tebrik ettiler. Programa bizzat katılamayan Osmaniye milletvekili Durdu Mehmet katsal ise telgraf ile tebriğini bildirdi.
Törende kısa bir tebrik konuşması yapan Osmaniye Milletvekili Prof.Dr.İ.Mete Doğruer: “Bu anlamlı törene teşrifte bulunmaktan çok mutlu oldum. Evlilik hayırlı bir iştir ve gençlerimiz de hayırlı bir yola başvurmuşlardır. Gençlerimize iki cihanda mutluluklar dilerim. İnşallah vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirirler.” dedi.
Düğün töreninde ev sahibi olarak bir konuşma yapan Osmaniye eski belediye başkanlarından ve kamuoyunda önümüzdeki yerel seçimlerde Ak Partiden Belediye Başkan aday adayı olacağı konuşulan Av. Mehmet Gürbüz ise; “Bu mutlu ve hayırlı günümüzde davetimize icabet ederek bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza Gürbüz ve Kaya ailesi adına teşekkür ediyorum. Allah hepinizden, hepimizden razı olsun.”dedi.
Program; Buluş Yemekçilik’in üstlendiği yemek organizasyonunun ardından yine konvoy halinde düğün evine dönülmesiyle son buldu.
Ali Cihangir |